Nyhet: Kostnadsfri hemsida till fordonsbranschen

Bildelsbasen.se erbjuder samtliga företag inom fordonsbranschen i Sverige en hemsida kostnadsfritt - utan varken förbindelser eller framtida avgifter.

Färdig hemsida på några minuter


Hemsidan består av en grundmall med olika designval, publiceringsverktyg för uppdatering av hemsidan samt lagringsutrymme.

Hemsidan är anpassad för fordonsbranschen med design och texter som kan ändras när som helst. Hemsidorna får därtill även god indexering mot de stora sökmotorerna. Det är dessutom enkelt att koppla hemsidan mot ett eget domännamn. Om eget domännamn saknas ingår en adress under huvuddomännamnet fbt.se.

I grundutbudet ingår informationssidor, karta med GPS-koordinater, kontaktformulär och uppladdning av egen logotyp.

Funktioner som kan kopplas till utan kostnad är bokningsfunktion för verkstadstid samt formulär för förfrågan om upphämtning av fordon.

Vid abonnemang hos Bildelsbasen.se eller Biltorget.se finns möjligheten att koppla till tjänsten sökmotor för bildelar och bilar.
Läs mer i PDF-fil (2 MB).


Lockar till fler webbordrar av begagnade bildelar!


Tjänsten "Enkel Hemsida" har tidigare haft en månadskostnad som nu blivit borttagen helt. Anledningen till att tjänsten nu är kostnadsfri är för att öka användandet av internsystemet på www.bildelsbasen.se vid beställande av bildelar. I dagsläget är det många som väljer att söka bildelar på sajten men ringer för att beställa bildelarna istället för att skapa en webborder.

Inloggningskontot för beställande av bildelar är också kostnadsfritt och ger både köpare och säljaren full kontroll på sina förfrågningar, beställningar och returer. Ju fler beställningar som sker via Bildelsbasen.se än via telefon desto enklare för Bildelsbasen AB:s kunder (säljarna) att vara effektiva i sin hantering.

Bildelsbasen AB:s webbplatser blir då den självklara plattformen för fordonsbranschens företag där de kan beställa bildelar, ta emot verkstadsbokningar, visa bildelar, visa bilar och hantera sin hemsida.


Enkelt att aktivera hemsidan


Företagen kan enkelt registrera sig på sajten www.fbt.se för att skaffa sig ett inloggningskonto för att skapa sin hemsida.

Läs mer:
http://www.bildelsbasen.se/article-losningar_for_verkstader.html

Publicerad:
2011-02-04

Källa:
Bildelsbasen AB

Bildelsbasen.info - © Bildelsbasen AB